Duo Laya Helsnki

Esiintyjä häihin ja juhliin

“Duo Laya on ihastuttava ja lämminhenkinen yhtye.
Esitys nosti juhlatunnelman kattoon!”

Mitä olisikaan juhlapäivä ilman tunnelmallista musiikkiesitystä? Oli kyseessä hääjuhla, syntymäpäivät, nimiäiset tai rippijuhlat, tulee keikkasetistä aina juhlasankarin näköinen. Tilaajana saat vaikuttaa keikan sisältöön ja esiintymisen yksityiskohdat sovitaan aina yhdessä. Ohjelmisto-alasivultamme löydät listan suosituista kappaleista erilaisissa tilaisuuksissa. Tältä soittolistalta voit kuunnella otteita hää- ja juhlatilaisuuksien ohjelmistosta.

Voimme esiintyä vihkitilaisuudessa tai hääjuhlassa. Lisäksi esiinnymme mielellämme syntymäpäivillä, valmistujaisissa, rippijuhlissa ja nimiäisissä. Voimme esittää toivekappaleesi tai tilanteeseen sopivaa taustamusiikkia. Settimme taipuu muutamista kappaleista (15min) kahteen tuntiin (2 x 45min). Halutessasi voimme myös säestää yhteislaulua tai jotakuta hää- tai juhlaseurueestanne. Kokoonpanoa voi laajentaa esimerkiksi trioksi tai kvartetiksi, ja esimerkiksi hääjuhlassa tanssin ja juhlinnan tuoksintaan suosittelemme yhtyeen laajentamista bilebändiksi.

Oman tilaisuutesi lisäksi Duo Layan esitys on mahdollista järjestää myös yllätyksenä ystävälle! Voimme esiintyä myös serenadinomaisesti esimerkiksi kodissa tai julkisella paikalla. Keikkailemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, mutta joustamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Esityksen sisällöstä ja hinnasta sovitaan aina yhteisesti tilaajan kanssa. Mahdolliset äänentoiston vuokrauskulut sekä matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle lisätään esiintymiskorvaukseen.